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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
12/07/2004 |
Data da última atualização: |
12/07/2004 |
Autoria: |
CARLOS, A. L. X.; MENEZES, J. B.; COSTA, F. B. da; NOGUEIRA, L. S.; GUIMARÃES, I. P. |
Título: |
Efeito de FreshSeal no prolongamento da vida útil pós-colheita de melões Charentais. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 389, jul. 2003. Suplemento 1. |
Palavras-Chave: |
Firmeza; Sólidos solúveis; Vida útil; Vida-de-prateleira. |
Thesagro: |
Armazenamento; Conservação; Cucumis Melo; Massa; Melão; Refrigeração. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00990naa a2200289 a 4500 001 1776326 005 2004-07-12 008 2003 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARLOS, A. L. X. 245 $aEfeito de FreshSeal no prolongamento da vida útil pós-colheita de melões Charentais. 260 $c2003 500 $aTrabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 389, jul. 2003. Suplemento 1. 650 $aArmazenamento 650 $aConservação 650 $aCucumis Melo 650 $aMassa 650 $aMelão 650 $aRefrigeração 653 $aFirmeza 653 $aSólidos solúveis 653 $aVida útil 653 $aVida-de-prateleira 700 1 $aMENEZES, J. B. 700 1 $aCOSTA, F. B. da 700 1 $aNOGUEIRA, L. S. 700 1 $aGUIMARÃES, I. P. 773 $tHorticultura Brasileira, Brasília$gv. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
23/01/2013 |
Data da última atualização: |
23/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FAVORETTO, P.; MORAES, P. F.; GIATTI, G.; TAVARES, A. G.; LEAL, R. R.; SILVAROLLA, B. M.; MALUF, M. P.; OLIVEIRO FILHO, G. |
Afiliação: |
PATRICIA FAVORETTO, IAC; PATRICIA F MORAES, IAC; GABRIELA GIATTI, IAC; ALINE G. TAVARES, IAC; REBECA R. LEAL, IAC; BERNADETE M. SILVAROLLA, IAC; MIRIAN PEREZ MALUF, SAPC; GUERREIRO OLIVEIRO FILHO, IAC. |
Título: |
Assisted-selection of naturaly caffeine-free cultivar: SNPs characterization. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 75 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The search for caffeine-free or low-caffeine coffee plants has been used as an alternative to meet demands of decaf market without loss in cup quality. The knowledge regarding the synthesis and degradation of caffeine has great relevance in studies aiming to develop caffeine-free coffee grains, either by molecular intervention to control the biosynthesis, or by use of molecular markers genes for assisted selection in breeding programs. |
Palavras-Chave: |
Caffeine coffee; Caffeine-free. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01197nam a2200229 a 4500 001 1946147 005 2013-01-23 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFAVORETTO, P. 245 $aAssisted-selection of naturaly caffeine-free cultivar$bSNPs characterization.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee$c2012 300 $ap. 75 520 $aThe search for caffeine-free or low-caffeine coffee plants has been used as an alternative to meet demands of decaf market without loss in cup quality. The knowledge regarding the synthesis and degradation of caffeine has great relevance in studies aiming to develop caffeine-free coffee grains, either by molecular intervention to control the biosynthesis, or by use of molecular markers genes for assisted selection in breeding programs. 653 $aCaffeine coffee 653 $aCaffeine-free 700 1 $aMORAES, P. F. 700 1 $aGIATTI, G. 700 1 $aTAVARES, A. G. 700 1 $aLEAL, R. R. 700 1 $aSILVAROLLA, B. M. 700 1 $aMALUF, M. P. 700 1 $aOLIVEIRO FILHO, G.
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